Autoteenindus
0

MAXXIS Bravo HP-M3

MAXXIS Bravo HP-M3
Toode on arhiveeritud!
70 dB
Mõõt: 235/45R18
Hooaeg: M+S
Tootja: MAXXIS
Mudel: Bravo HP-M3

Aastaringne rehv sõidu- ja maastikuautodele mitmetasandilise protektori mustriga, mis suudab pakkuda sportlikke omadusi maanteel ja suurt mugavust kruusateedel. Tõhus nii kuival kui ka märjal teekattel, samuti õhukese lumekatte korral.

 

STABIILSUS SUUREL KIIRUSEL JA HALVA ILMAGA

Pidev keskmine plokivöönd viltuste lamellidega suurendab stabiilsust suure kiirusega sõites ja veojõudu keerulistes ilmastikutingimustes.

 

KAITSE VESILIU TEKKIMISE FEST

Sügavad, keskelt külgede poole suunatud sooned ja laiad drenaažikanalid juhivad vee kontaktpinnalt eemale, vähendades sel viisil tugeva vihmaga vesiliu tekkimise ohtu.

 

SUUR VEOJÕUD JA TÕHUS PIDURDAMINE

Massiivsed küljeplokid ja nendevahelised laiad sooned lihtsustavad sõitma hakkamist ja pidurdamist. Seejuures tekitab rehv sõidu ajal nn valget müra, mis kompenseerib muu rehvi pöhjustatava müra. Selle tulemusel on müra neutraalne ega häiri ning sõit on mugav.

Sõiduki tüüp: Sõiduauto
Koormusindeks: 94
Kiirusindeks: W
LI/SI: 94W
Rehvi haarduvus: C
Rehvi kütusekulu: C
Rehvi müratase: 2 (70 dB)

Ettevõttest

KUMMIBOX OÜ on 1998 a loodud ettevõte. Meie peamised tegevusalad on autokaupade müük ja autoteenindused, rehvide ning velgede müük ja rehviteenindused. Meil on Tartus 2 kauplus-teenindust ja Valgas 1 kauplus-teenindus. Kaupu müüme üle Eesti. Autokauplusi ja -teenindusi reklaamime CARBOX kaubamärgi all, rehvikauplusi ja -teenindusi KUMMIBOXi nime all. ...
Kummibox OÜ Teguri 37a, 50107 Tartu Telefon: +372 56 555 22 E-post: info@carbox.ee